Seuralegenda Xavi paljastaa: Neymar kertoi joukkuekavereille lähdöstään PSG:hen erikoisessa tilanteessa

© Kuva: Getty Images

Viime kesän maailmanennätyssiirto, Neymar 222 miljoonalla eurolla FC Barcelonasta Paris Saint-Germainiin, oli epäilemättä vuoden seuratuin pelaajakauppa.

Viiden vuoden diili vahvistettiin elokuun alussa, ja Neymar, 25, sai ylleen PSG:n pelipaidan.

Barcelonassa hänen ei haluttu lähtevän mihinkään. Joukkueen kapteenistoon kuuluva Gerard Pique lisäsi 23. heinäkuuta Twitter-tililleen yhteiskuvan brassitähden kanssa ja kirjoitti kuvan saatetekstiin ”Se queda” eli suomeksi ”hän jää”.

Myöhemmin Pique myönsi, ettei hän ollut varma Neymarin jäämisestä ja että kyseessä oli vain hänen intuitiivinen arvauksensa.

Barcelonan seuralegenda Xavin mukaan Neymar kertoi kuitenkin joukkuekavereille lähdöstään ja hyvissä ajoin, joskin hieman erikoisessa tilanteessa ja paikassa: argentiinalaistähti Lionel Messin häissä 31. kesäkuuta.

– Hän sanoi meille Messin häissä, että hän halusi muutosta ja että hän halusi vaihtaa seuraa. Minä kysyin häneltä ”miksi?” Hän vastasi: ”En ole onnellinen Barcelonassa. Menisin mieluummin saamaan uusia kokemuksia Euroopasta Paris Saint-Germainiin.”

– Se oli lopulta hänen päätöksensä, ja meidän on kunnioitettava sitä, sanoi Xavi BBC:n World Football -ohjelmassa.

– PSG:llä on mielestäni loistava mahdollisuus voittaa Mestarien liiga tänä vuonna, kun heillä on Neymar ja (Kylian) Mbappe.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.