Paimion Haka on pestannut Veikkausliigassa 1990-luvulla ihastuttaneen brassitaituri Rodrigon seuran uudeksi valmennuspäälliköksi, kertoo Satakunnan Kansa.

Rodrigo juhli kahta Suomenmestaruutta Jazzin paidassa vuosina 1993 ja 1996, jonka lisäksi mestaruus tuli myös HJK:ssa vuonna 1997. Rodrigo edusti Suomessa myös FC Lahtea sekä Tampere Unitedia.

Rodrigo aloittaa PaiHan valmennuspäällikönä, jonka lisäksi hän työskentelee seuran B-poikien valmentajana sekä 4. divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen taustoissa.

– Olemme hakeneet yli vuoden uutta valmennuspäällikköä seuraan. Rodrigon CV, pitkä ura pelaajana, vankka kokemus lajista, valmennustausta ja koulutukset ratkaisivat valinnan hänen hyväkseen, seuran puheenjohtaja Tero Rauhanen kertoi SK:lle.

Rodrigo on viime vuosina pitänyt Brasiliassa jalkapallokoulua, jonka lisäksi hän on välittänyt brasilialaisia pelaajia Suomeen. Seura aikoo antaa Rodrigolle vapaat kädet, mutta tärkeä fokus on valmentajien kehittämisessä. Paimion Hakassa on lähes 500 junioria.

– Hänen päätehtävänsä on luoda seuran näköinen valmennuslinjaus. Hän vastaa jatkossa pelaaja- ja valmentajahankinnoista sekä valmentajien kouluttamisesta seurassa, Rauhanen sanoi.

Lue SK:n juttu aiheesta tästä linkistä.