Surkeasti pelanneen Liverpool-puolustajan perhe uhattiin tappaa – Jürgen Klopp suuttui toimittajille: ”Seisotte älypuhelimien kanssa”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin esitys Tottenhamia vastaan reilu viikko sitten jätti runsaasti toivomisen varaa. Liverpoolin puolustaja Dejan Lovren ei ollut parhaimmillaan, mutta häneen kohdistunut kritiikki vietiin pahasti yli.

Lovren kertoi Instagramissa saaneena 1-4-tappioon päättyneen ottelun jälkeen jopa tappouhkauksen hänen perhettään kohtaan. Lovren näytti omassa Instagram-tarinassaan saamansa yksityisviestin, jossa uhkattiin murhata hänen perheensä.

– En voi jättää huomiotta, jos minun perhettäni uhataan. En vain pysty, enkä aio hyväksy sellaista, Lovren kirjoitti Instagramissa.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu kuvan alla.)

 

Lovren nähtiin syypäänä Tottenhamin kahteen ensimmäiseen osumaan ja manageri Jürgen Klopp otti miehen vaihtoon vain puolen tunnin kohdalla. Klopp puolusti Lovrenia, joka joutui jättämään viime viikonlopun Huddersfield-ottelun väliin loukkaantumisen takia.

– Te (toimittajat) olette sellaisia ihmisiä, jotka seisotte älypuhelimien kanssa sen sijaan, että auttaisitte. Minä en ole sellainen. Kieltämättä viikko ei ollut paras Dejanille, mutta se on vain jalkapalloa. Ihmisistä ei tule parempia tai huonompia persoonia sen mukaan tekevätkö he virheen jalkapallo-ottelussa, Klopp puhisi BBC:n mukaan.

Liverpool kohtaa Mariborin keskiviikkon Mestarien liigassa.