Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustama Bröndby otti maanantaina jo viidennen peräkkäisen voittonsa Tanskan Superliigassa – ja kuudennen putkeen, jos Cupin ottelu lasketaan. Viimeksi Bröndby on hävinnyt yli kaksi kuukautta sitten 20. elokuuta.

Maanantaina Bröndbyn taidot sai tuta sarjan peränpitäjä Randers, joka taipui numeroin 3-1. Voittonsa myötä Bröndby nousi Superliigan kärkeen ohi Midtjyllandin ja Nordsjaellandin, kun 14 kierrosta on pelattu.

Teemu Pukki pelasi ottelussa 86 minuuttia ja Paulus Arajuuri seurasi koko ottelun penkiltä. Vastapuolen Joni Kauko sen sijaan oli näkyvämmin esillä.

Turkulaislähtöinen Kauko pelasi keskikentän keskustassa ja ohjasi epäonnekseen Bröndbyn avausmaalin omaan verkkoon 15 minuutin pelin jälkeen. Varttitunti myöhemmin Kauko kuitenkin paikkasi virheensä, ja syötti Randersin tasoituksen. Kaukon keskitys tavoitti Jonas Bagerin, joka puski lukemat 1-1:een.

Kaukolla oli ottelussa hyvä tilaisuus myös maalintekoon, kun toista jaksoa oli pelattu kymmenisen minuuttia. Suomalaisen hyvä laukaus kulmapotkutilanteesta painui kuitenkin hieman ohi maalin. Kauko otettiin vaihtoon 87. minuutilla tilanteessa 2-1.