Nyt se sitten tapahtui ja millä tavalla. Crystal Palace teki nimittäin kauden ensimmäisen maalin ja otti samalla myös kauden ensimmäisen voiton, kun vastassa oli hallitseva mestari Chelsea.

Palace ei ollut todella onnistunut maalinteossa ennen Chelsea-ottelua. Pisteitä oli kasassa seitsemästä pelatusta ottelusta pyöreä nolla.

Frank de Boerin tilalle syyskuussa hypännyt Roy Hodgson sai lauantaina todella nälkäisen Palacen kentälle. Se näkyi kaikessa tekemisessä, kun taas Chelsea oli melko aneeminen läpi ottelun.

Palacen kauden ensimmäinen osuma oli lopulta oma maali. Yohan Cabaye laukoi ja pallo kimposi Cesar Azpilicuetasta maaliin. Chelsea nousi kuitenkin nopeasti tasoihin 18. minuutilla Tiemoue Bakayokon osumalla.

Palacen sankariksi nousi loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon palannut Wilfried Zaha, joka oli läpi ottelun todella energinen. Zaha viimeisteli voittomaalin juuri ennen taukovihellystä.

Tappio oli Chelsealle toinen peräkkäin ja se on sarjassa yhä neljäntenä. Palacen voitto ei vielä nostanut seuraa jumbosijalta pois.