Evertonin ja Lyonin välisessä Eurooppa-liigan ottelussa tunteet kuumenivat reilun tunnin kohdalla. Pelaajat ottivat oikein kunnolla toisistaan mittaa katsomon läheisyydessä. Eräs Everton-fani syyllistyi törkeään temppuun katsomosta käsin. Lyon voitti itse ottelun maalein 2-1.

Pelaajat painivat katsomoaidan läheisyydessä, kun eräs Everton-kannattaja tönäisi Lyonin Anthony Lopesia. Kaiken kukkuraksi miehellä oli vielä pieni lapsi sylissään. Katso video tilanteesta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu videon alapuolella.)

Yahoo Soccer

@FCYahoo
An Everton fan holding a toddler got involved in a fight between players: sports.yahoo.com/everton-fan-ho…

Everton tiedotti perjantaina, että katsojalle on määrätty porttikielto seuran peleihin, jonka lisäksi seura antaa katsojan tiedot eteenpäin poliisille. Porttikiellon pituutta ei tiedotteessa määritelty, mutta The Telegraph -lehden mukaan kielto olisi elinikäinen.

Evertonissa vuosina 2005-2013 pelannut puolustaja Phil Neville oli tyrmistynyt tapauksesta.

– Sellaista ei saisi enää koskaan tapahtua Goodison Parkilla uudestaan. Minkälaisen esimerkin hän antaa pienelle lapselleen, joka on hänen sylissään. Hän menee alas ja lyö vastustajan pelaajaa, Neville hämmästeli Talksportille.

– Hänen ei tulisi koskaan enää päästä jalkapallon läheisyyteen. Tuollaiselle (käytökselle) ei ole tilaa jalkapallossa, entinen Everton-puolustaja puhisi.

Neville puolusti yleisellä tasolla Evertonin kannattajia, ja uskoi, että 99,9 prosenttia stadionilla olleista Evertonin kannattajista tuomitsee teon.

– Hän ei ole evertonilainen. Kun näen mielessäni Evertonin kannattajan, en näe tuollaista, Neville totesi.