VPS:n tuska ei tunnu hellittävän – superjunnu tykitti maailmanluokan osuman, katso video!

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura voitti Vaasan Palloseuran tänään sunnuntaina Veikkausliigassa 3-0. Avauspuoliskon jälkeen kotijoukkue RoPS johti ottelua jo 2-0.

RoPS:n 19-vuotias lahjakkuus Lassi Lappalainen on Rovaniemellä kovassa iskussa. Lappalainen oli alustamassa RoPS:n avausmaalia seitsemännellä minuutilla ja viimeisteli itse upealla laukauksella 2-0-johtomaalin hieman ennen taukovihellystä.

Lappalainen on tehnyt tällä kaudella nyt neljä osumaa. HJK:sta kesken kauden lainasopimuksella Rovaniemelle siirtynyt superlupaus on päässyt loppukaudesta hyvään vireeseen.

Ottelun avausmaalin viimeisteli Eetu Muinonen, joka seurasi VPS-maalivahti Samu Volotisen torjunnan ja viimeisteli pallon maaliin. Muinonen vastasi myös rovaniemeläisten kolmannesta osumasta.

Sunnuntain tappio merkitsi vierasjoukkue VPS:lle jo 14 peräkkäistä Veikkausliigan ottelua, josta se ei ole onnistunut ottamaan voittoa. Alkukauden hyvän vireen myötä mitalitaistoon povattu Vepsu otti edellisen täyden pistepottinsa heinäkuun puolivälissä 3-2-kotivoitolla FC Interiä vastaan.

Katso Lappalaisen komea 2-0-osuma alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

RoPS:n avausmaali alla, jos et näe, voit katsoa sen täältä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.