Ykkösen seura KPV tiedotti, että seuran taustalla edustusjoukkuetta pyörittävä KPV yhtiöt Oy jatkaa myös ensi kaudella ja yhtiön pääomistaja Matti Laitinen jatkaa yhtiön toiminnassa.

Laitinen sanoi ennen Ykkösen kauden alkua, että jos ei KPV nouse tulevaksi kaudeksi Veikkausliigaan, hän jää pois yhtiön toiminnasta. Laitinen muun muassa totesi tuolloin, että Ykkösessä jatkaminen olisi sellaista puuhastelua, ettei hän enää viitsisi sitä harrastaa, lue koko juttu täältä. Päätös kuitenkin kääntyi kauden aikana.

– Jotenkin on sellainen olo, että jos nyt jättää homman kesken, niin jää liikaa hampaankoloon. Paljon jäi hommia vielä kesken ja olemme saaneet paljon positiivista kannustusta ja palautetta, joka kannustaa jatkamaan, Laitinen kertoi KPV:n nettisivuilla.

KPV taisteli pitkään tällä kaudella noususta Veikkausliigaan, mutta loppukaudella tulokset lopahtivat ja sarjanousu jäi unelmaksi. Tällä hetkellä KPV on Ykkösessä kolmantena, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Ero kuitenkin toisena olevaan FC Honkaan on jo kahdeksan pistettä.

Laitisen päätökseen vaikutti myös se, että perheestä tuli vihreää valoa jatkamiselle.

– Myös vaimo ja lapset ovat antaneet positiivista painostusta jatkamisen puolesta, Laitinen kertoi.