Saksan Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München kärsii hyökkääjäpulasta.

Tiistaina Mestarien liigan vierasottelussa Celticiä vastaan Bayernilla ei ollut yhtään puhdasta hyökkääjää kentällä, sillä sen ainoat vaihtoehdot, Robert Lewandowski ja Thomas Müller, olivat loukkaantumisten takia sivussa. Ryhmitelmän kärjessä hääri keskikenttäpelaaja James Rodriguez, joka ei selvästi ollut omimmillaan uudella pelipaikalla.

Jopa ykköskärki Lewandowski toivoisi lisää vaihtoehtoja ja kilpailua müncheniläisten hyökkäysosastolle.

– Tämä kausi on ollut erittäin vaikea minulle. Olen pelannut Bayernin ja maajoukkueen kanssa kolmen päivän välein sesongin alusta lähtien, sanoi puolalaishyökkääjä SportBildille Goalin mukaan.

– Yksikään pelaaja ei voi pelata 90 minuuttia kauden jokaisessa ottelussa. Tällä hetkellä ei ole muita vaihtoehtoja. Meillä ei ole varapelaajaa minun paikalleni.

Myös Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidzic myönsi, että joukkueen tilanne on hankala sanomalla, että ”seura katselee ympärilleen”.

Saksalaismediassa yhdeksi Bayern Münchenin ehdokkaaksi on povattu Bayer Leverkusenin konkarihyökkääjää Stefan Kiesslingia.

Entisellä Saksan maajoukkuehyökkääjällä ei ole liikaa pelituntumaa tältä kaudelta. Kiessling, 33, on päässyt pelaamaan tämän kauden Bundesliigassa vain 19 minuuttia.

Leverkusen ei kuitenkaan pelaa tällä kaudella eurocupeissa, joten Bayern voisi lisätä Kiesslingin heidän Mestarien liigan ryhmäänsä, mikä tekee kokeneesta kärjestä potentiaalisen vaihtoehdon.

Huhut siirrosta Bayerniin ovat kantautuneet myös Kiesslingin korviin, ja Leverkusen-ikoni kertoi olevansa imarreltu.

– Jalkapallossa on hulluimmat tarinat. Tuntuu erittäin hyvältä, että nimeni on yhdistetty Bayerniin. Se on iso kunnia minulle, sanoi Kiessling Bildin haastattelussa.

Kiesslingin lisäksi huhuissa ovat pyörineet myös Wolfsburgin Mario Gomez ja Sportingin Bas Dost.