FC Köln sai UEFA:lta 60 000 euroa sakkoja Eurooppa-liigan vierasottelusta Arsenalia vastaan, jossa kannattajat tulivat sankoin joukoin Lontooseen.

Kölnin kannattajat aiheuttivat ottelussa järjestyshäiriöitä alkaen siitä, että heitä tuli stadionille lähes 20 000, joista osalla ei ollut edes lippua otteluun. Ottelun alku viivästyi tunnilla, kun kannattajat marssivat stadionille. Ottelun aikana soihdut paloivat ja kentälle lensi tavaraa.

Köln aikoo valittaa tuomiosta, koska se ei pidä sitä oikeutettuna.

– Vaikka teimme yksityiskohtaisen selvityksen tuomiosta, on käsittämätöntä meitä kohtaan, että pieni osa faneista käyttäytyy huonosti ja siitä tulee näin radikaali rangaistus seuraa kohtaan, seurajohtaja Alexander Wehrle kommentoi seuran nettisivuilla.

Seura ei myöskään saa myydä lippuja kannattajilleen viimeiseen Eurooppa-liigan vierasotteluun Belgradin Punaista tähteä vastaan. Tuomio on kaksi vuotta voimassa ehdollisena.

– Uskomme, että meidän faniemme käytös BATE Borisovia tai Arsenalia vastaan ei anna kenellekään mitään syytä kumota heidän pääsyä viimeiseen lohkovaiheen otteluun, Wehrle jatkoi.

Köln kohtaa Eurooppa-liigassa seuraavaksi kotonaan Arsenalin.

Lähde: getfootballnewsgermany.com