Futisko pelkkä kesälaji? – Kuopiossa näytettiin talviharjoittelun mallia

© Kuva: Juha Tamminen
Ajax ja Valencia kisaavat UCL-jatkopaikasta! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Suomi joutuu jalkapallomaana sattuneesta syystä antamaan lämpimämmille maille tasoitusta pohjoisen sijaintinsa vuoksi. Joskus tuiskuttaa ja joskus pakkanen paukkuu, eikä sarjakauttakaan voida pelata samassa rytmissä Etelä- ja Keski-Euroopan sarjojen kanssa.

Oikealla asenteella paikkaa kuitenkin jo paljon. Ainakin Veikkausliigassa kaudella 2017 toiseksi sijoittuneen Kuopion Palloseuran treeneissä vedettiin hyvällä meiningillä, vaikka kenttä olikin ohuen lumipeitteen peitossa.

Kuten allaolevalta videolta näkyy, ihan aina ei ole pakko turvautua halleihin tai etelänleireihin, vaan hankipallokin voi olla hyvä vaihtoehto.

Ajax ja Valencia kisaavat UCL-jatkopaikasta! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!