Mixu Paatelainen kertoi Valioliiga.comille, ettei hän neuvotellut missään vaiheessa valmentajapestistä Kilmarnockin kanssa. Brittimedia Sky Sports uutisoi lokakuun alussa, että Kilmarnock harkitsisi Paatelaista seuran uudeksi päävalmentajaksi.

Paatelainen valmensi Kilmarnockissa vuosina 2010-11, jonka jälkeen hän siirtyi Suomen A-maajoukkueen valmentajaksi. Paatelainen valittiin Kilmarnockissa Skotlannin liigan vuoden valmentajaksi.

– Tietysti kun Kilmanorck menettää valmentajan ja on menettänyt valmentajia sen jälkeen, kun olin siellä, minun nimeni yhdistetään siihen. Ja se on sama muissakin skottijoukkueissa, varsinkin niissä, joissa olen pelannut tai ollut managerina, Paatelainen kertoi.

– Se on median spekulointia. He laskevat, että yksi plus yksi on kolme. Kilmarnock on loistava seura ja minulla oli fantastinen aika siellä, Paatelainen täsmensi.

Paatelainen myönsi, että häneen oltiin yhteydessä Kilmarnockista, mutta neuvotteluja valmentajapestistä ei käyty. Lopulta skottiseura palkkasi päävalmentajakseen Steve Clarken.

– Olen ollut oikeastaan koko ajan Kilmarnockin kanssa tekemisissä. Se ei ole loppunut sen jälkeen, kun lähdin sieltä. Meillä on ystävyyssuhde ja usein sieltä tulee soitto, jossa kysyvät esimerkiksi jostain pelaajasta, jonka kanssa olen työskennellyt. Tai sitten jos he etsivät esimerkiksi tietyntyyppistä pelaajaa jollekin pelipaikalle. Yhteydenottoja on koko ajan, mutta neuvotteluja ei käyty, Paatelainen paljasti.