Jesse Jorosen edustama AC Horsens koki ruman 0-6-tappion FC Nordsjællandille sunnuntaina Tanskan Superliigassa. Joronen otti vastuulleen yhden osuman, mutta muuten suomalaisvahti ei voinut maaleille mitään.

Horsensin päävalmentaja Bo Henriksen sätti kovasti omiaan surkeasta esityksestä. Jorosellekin tappio oli harvinaislaatuinen.

Lue lisää ottelusta ja Henriksenin mietteet tästä.

– Vain kerran olen aiemmin kokenut jotain tuollaista. Se oli Suomessa, kun pelasin lainalla Lahdessa. Hävisimme jotakuinkin samoilla lukemilla. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta en halua kokea tuota enää uudestaan, Joronen sanoi Horsens Folkebladille.

Joronen oli kriittinen myös omaa työskentelyään kohtaan. Nordsjællandin kolmannessa osumassa Joronen jäi turhan pitkäksi aikaa odottelemaan, kun hänen olisi pitänyt lähteä heti vastaan pitkää syöttöä. Ernest Asante hyödynsi Jorosen virhearvion ja laittoi pallon helposti maaliin.

– Otan vastuun kolmannesta osumasta. Tein väärän päätöksen. Olisin ehtinyt palloon ennen Asantea, mutta epäröin. Se oli minun maalini. Viidelle muulle osumalle en mielestäni voinut mitään, Joronen harmitteli.

Horsens keikkuu sarjassa seitsemäntenä, kun ylempään jatkolohkoon jatkaa kuusi joukkuetta. Piste-ero kuudentena olevaan Odenseen on kaksi pistettä. Jorosen mukaan Horsensin esitys Nordsjællandia vastaan oli ala-arvoinen.

– En tunnistanut meidän joukkuetta. Yleensä taistelemme ympäri kenttää. Tämä oli surkea esitys. Emme haastaneet Nordsjællandia ollenkaan. Tämä oli kauden huonoin peli meiltä, Joronen myönsi suoraan.