Jollen Danger Zone -osiossa SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalolla on viiden osan verran vieraana freestyle-futiksen suomenmestari Alexander Wessberg. Kolmannessa osassa Pohjanpalo haastaa itsensä ja kokeilee freestyle-temppua.

Wessberg puolustaa titteliään ensi lauantaina käytävissä freestyle-jalkapallon SM-kisoissa, lue lisää kisoista täältä.

Ylläolevalla videolla Pohjanpalo kokeilee haastavaa temppua Wessbergin ohjeistuksella. Katso ylläolevalta videolta, onnistuuko temppu vai ei.

– Sitten vielä osut palloon… Pohjanpalo toteaa Wessbergin ohjeille nauraen.

Katso video ylhäältä artikkelikuvan kohdalta. Jollen Danger Zonessa nähdään yhteensä viisi osaa Wessbergin ja Pohjanpalon taiturointia. Aiemmin on jo julkaistu kaksi osaa. Katso ensimmäinen osa täältä ja toinen osa täältä.

Ota myös seurantaan Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.