Jollen Danger Zone: Kuka on Bayer Leverkusenin taitavin temppuilija? ”Se ei osaa mitään”

Jollen Danger Zone -osiossa SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalolla on viiden osan verran vieraana freestyle-futiksen suomenmestari Alexander Wessberg. Toisessa osassa Pohjanpalo opettelee ensimmäisen freestyle-runinsa, eli temppusarjan.

Wessberg puolustaa titteliään viikon päästä lauantaina käytävissä freestyle-jalkapallon SM-kisoissa, lue lisää kisoista täältä.

Pohjanpalo kertoo ylläolevalla videolla kuka on taitavin temppujen tekijä Bayer Leverkusenissa. Maalinsylkijä Kevin Volland ei ainakaan Pohjanpalon mukaan ole joukkueen taitavimmasta päästä.

Leon Bailey on varmaankin paras tekemään temppuja. Myös Hakan Çalhanoğlu on myös todella hyvä. Mutta meneppä näyttämään näitä Kevin Vollandille, niin se ei osaa kyllä mitään, Pohjanpalo sanoo nauraen.

– Tiedän niin monta ammattaifutaria, jotka ovat niin epäteknisiä tällaisissa asioissa, ettei siinä ole mitään järkeä. Hyvä jos osaavat pomputella.

Katso video ylhäältä artikkelikuvan kohdalta. Pohjanpalo näyttää omia temppujaan ja opettelee samalla pienen runin Wessbergin opetuksella. Jollen Danger Zonessa nähdään yhteensä viisi osaa Wessbergin taiturointia Pohjanpalon vieraana. Ensimmäinen osa julkaistiin lauantaina, katso se täältä.

Ota myös seurantaan Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.