Kuopion hopeajuhlista Tampereelle – KuPS-puolustaja vaihtaa llvekseen

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ilves on solminut kaksivuotisen sopimuksen laitapelaaja Tuomas Rannankarin kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2018 ja 2019.

Rannankari, 26, pelasi päättyneellä kaudella kasvattajaseuransa Kuopion Palloseuran riveissä. Hän pelasi hopeaa voittaneen kuopiolaisjoukkueen kanssa tänä vuonna 18 Veikkausliigan ottelua, joissa hän oli avauksessa 16 kertaa.

Hän teki debyyttinsä KuPS:n kanssa pääsarjassa vuonna 2009. Rannankari on käynyt myös ulkomailla hollantilaisen FC Twenten (2009-2012) ja saksalaisen SpVgg Greuther Fürthin (2012-2013) organisaatioissa.

Kaudesta 2013 lähtien hän on pelannut Kuopiossa. Uudeksi seuraksi valikoitui kuitenkin Ilves.

– Viikonlopun mitalijuhlat (KuPS:n kanssa) ovat onnellisesti ohi. KuPS pelasi hienon kauden, aivan kuten Ilveskin. Olen kyllä viihtynyt Kuopiossa. Nyt kuitenkin tuntui, että kaipaan urallani vaihtelua. Ilves tarjosi tilaisuuden, johon oli helppo tarttua. Haluan entisestään kehittyä pelaajana. Uskon, että tämä on järkevä ja todella hyvä ratkaisu, Rannankari kommentoi Ilveksen tiedotteessa.

– Nuorempana pelasin keskikentällä ja laitalinkkinä. Nykyään viihdyn eniten vasempana laitapakkina. Olen alakerran pelaajaksi melko hyökkäysorientoitunut, unohtamatta kuitenkaan puolustusvelvoitetta. Toivon omalta osaltani auttavani joukkuetta mahdollisimman hyvin. Toivottavasti ensi kausi on Ilvekselle vähintään yhtä menestyksekäs kuin tämäkin.

Ilves sijoittui päättyneellä kaudella Veikkausliigassa kolmanneksi. Samaan pistemäärään päätynyt KuPS nappasi hopeamitalit paremman maalieron turvin.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!