Ruotsin päävalmentaja jyrähti Zlatan-kysymyksestä: ”Puhukaa nyt piru vie niistä, jotka ovat sen kisapaikan tuoneet!”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin selviytyminen MM-kisoihin herätti välittömästi spekulaatiot Zlatan Ibrahimovicin paluusta maajoukkuepaitaan. 36-vuotias Manchester Unitedin hyökkääjä päätti maajoukkueuransa kesän 2016 EM-kisoihin.

Päävalmentaja Jan Anderssonin italialaistoimittajan kysymmys sai Expressenin mukaan vain hermostumaan.

– Zlatan on valinnut, ettei hän ole mukana. On ikävä istua tässä puhumassa pelaajista, jotka eivät olleet mukana. Zlatan on kaikinpuolin fantastinen. Puhukaa nyt kuitenkin piru vie niistä, jotka ovat sen kisapaikan tuoneet!, Anderson tiuskaisi lehdistötilaisuudessa.

Ruotsi pelasi edellisen kerran MM-kisoja vuonna 2006 Saksassa. Joukkueen tie katkesi tuolloin neljännesvälierissä.

Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö Betsson alkaa kääntyä Ibrahimovicin valinnan kannalle, sillä kerroin Zlatanin kisavalinnalle on enää 2,50 – eli hyvin maltillinen ottaen huomioon, että Ibra ilmoitti vuonna 2016 peliensä maajoukkueessa olevan ohi.