Tekikö Real Madrid karmean virheen? – ”Heillä ei ole takaisinosto-optiota”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Real Madrid saattoi tehdä yhden kesän huonoimmista kaupoista, kun se päästi dominikaanilaishyökkääjä Mariano Díazin Ranskan Ligue 1:n Lyoniin kahdeksalla miljoonalla eurolla.

Mariano, 24, liittyi Realin organisaatioon jo vuonna 2011. Hän pääsi kuitenkin pelaamaan madridilaisseuran ykkösmiehistön kanssa vain 14 ottelussa, joissa hän teki yhteensä viisi maalia. Saldo ei ole hassumpi, kun ottaa huomioon, että Mariano pelasi kyseisissä otteluissa vain kerran täydet 90 minuuttia.

Niinpä Mariano lähti Lyoniin, jossa hän on päässyt nauttimaan isoista peliminuuteista. Dominikaanilaishyökkääjä taas on kiittänyt vastuusta iskemällä Lyonille yhdeksän maalia 12 sarjaottelussa. Maalisyöttöjä hänellä on kaksi.

Joidenkin lehtitietojen mukaan Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane olisi kiinnostunut hankkimaan Marianon takaisin valkopaitoihin, mutta Lyonin seurapresidentti Jean-Michel Aulas on tehnyt selväksi, että hyökkääjä ei ole lähdössä mihinkään.

Lyon julkaisi jo aiemmin syksyllä tiedotteen, jossa se kertoi, että Marianon viiden vuoden sopimuksessa ei ole takaisinosto-optiota, jolla Real voisi hankkia entisen pelaajansa takaisin. Aulas toisti saman myös henkilökohtaisella Twitter-tilillään.

– Se on virheellistä tietoa. Realilla ei ole mitään erityistä takaisinosto-optiota! kirjoitti Aulas.

Real Madrid luopui kesällä myös Alvaro Moratasta, joka siirtyi paukuttamaan maaleja Valioliigan Chelseaan. Madridin suurseuraa saattaa tällä hetkellä harmittaa Marianon ja Moratan päästäminen muihin maisemiin, sillä joukkueen tähtitrio, johon kuuluvat Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Gareth Bale, on onnistunut iskemään kuluvalla kaudella Espanjan La Ligassa yhteensä vain neljä maalia.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!