Ensi kesästä on tulossa mielenkiintoinen Thomas Lemarille.

Monacon hyökkäyspään tähteä viedään siirtospekulaatioissa Arsenaliin, Liverpooliin ja nyt myös FC Barcelonaan. Asiasta kertoo The Telegraph.

Monacon varapuheenjohtaja Vadim Vasilyev on myöntänyt, että Arsenal oli ”hyvin lähellä” Lemarin saamista viime kesänä. Arsenal teki tiettävästi 90 miljoonan punnan (noin 100 miljoonaa euroa) arvoisen tarjouksen Lemarista aivan siirtoikkuna-ajan lopussa. Sitä ei hyväksytty, jolloin Arsenalkaan ei voinut sallia Alexis Sánchezin siirtymistä Manchester Cityyn.

Lemar on tiettävästi edelleen Arsenalin ykköskohde. Sitä ei tässä vaiheessa tiedetä, millaisen tarjouksen Monaco miehestä hyväksyisi. Lemar täyttää vajaan parin viikon kuluttua 22, ja hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2020.

Viime kaudella Lemar teki Ranskan pääsarjassa yhdeksän maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä (eniten Monacon joukkueesta). Tällä kaudella pelintekijä on tehnyt sarjassa yhden maalin ja syöttänyt kolme.