Yllätysehdokas ilmaisi halunsa valmentaa Italiaa: ”Se ei riipu vain minusta”

© Kuva: Getty Images

Kaudella 2015-16 Leicester Cityn Valioliigan mestariksi valmentanut Claudio Ranieri kertoi Sky Sport Italian haastattelussa, että hän voisi harkita Italian maajoukkueen valmentamista.

Italia jäi ulos MM-kisoista ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958, ja päävalmentaja Gian Piero Ventura sai lähteä maajoukkueen peräsimestä.

Nykyisin Ranskan Ligue 1:n Nantesia valmentava Ranieri on toiminut uudessa virassaan vasta muutaman kuukauden, mutta hän myönsi, että ajatus kotimaansa edustusjoukkueen luotsaamisesta on houkutteleva.

– Minustako Italian valmentaja? Minun olisi mietittävä sitä, mutta se ei riipu vain minusta, sillä minulla on sopimus Nantesin kanssa ja seurapresidentti, jonka kanssa minun pitäisi keskustella asiasta, sanoi Ranieri FourFourTwon mukaan.

– Olen lukenut, että ehdolla on nimiä, kuten Max Allegri, Antonio Conte ja Carlo Ancelotti. Sanon vain, että tällä hetkellä heidän (Italian jalkapalloliiton) on mietittävä tarkkaan, mitä he tekevät seuraavaksi. Kenet tahansa he saavat tuosta listasta, on erinomainen valinta.

– Italia ei ollut jäänyt MM-kisoista ulos 60 vuoteen, mutta välillä on käytävä pohjalla päästäkseen takaisin jaloilleen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.