Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich kertoi Kicker-lehdelle, että ei halua suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalon lähtevän seurasta.

Pohjanpalo, 23, kertoi eilen Kickerin haastattelussa, että ei ole tyytyväinen vähäiseen peliaikaansa ja aikoo harkita vaihtoehtojaan joulukuun viimeisen ottelun jälkeen. Hän on ilmoittanut myös Leverkusenille tyytymättömyydestään.

Huuhkajien vakiorinkiin kuuluva Pohjanpalo on päässyt tällä kaudella virallisissa otteluissa kentälle vasta viisi kertaa. Maaleja hän on kuitenkin iskenyt kaksi.

Päävalmentaja Herrlich sanoi, että ymmärtää Pohjanpalon turhautumisen.

– En voi moittia hänen suorituksiaan. Hän antaa harjoituksissa aina kaikkensa ja myös otteluissa homma toimii. Kun hän tuli Mönchengladbachia vastaan vaihdosta sisään, hän teki heti maalin. Maajoukkueessakin hän pelaa hyvin.

– Joelilla on ongelmana meidän 3-4-3 -pelijärjestelmä, jossa käytetään vain yhtä kärkimiestä. Kevin Volland on hänen edellään ja Kevin pelaa tällä hetkellä hyvin. Ja meillä on lisäksi myös Lucas Alario hyökkääjävaihtoehtona. Tilanne on Joelin kannalta hieman epäonninen.

– Minun on sanottava rehellisesti: Olen iloinen, että meillä on hänet. Ja haluan pitää hänet joka tapauksessa meillä.

– Päätös ei ole minun vaan seurajohdon. Minun viestini heille on selvä: En missään nimessä halua hänen lähtevän! Hän on meille erittäin tärkeä.

Paikallislehti Kölner Stadt-Anzeigerin mukaan Bundesliigan jumbosijalla majaileva Köln olisi kiinnostunut Pohjanpalosta.