Bayern München ei katso hyvällä saksalaisen Bild-lehden uutisointia. Lehti uutisoi, että Bayern olisi tammikuussa Bayer Leverkusenin maalivahti Bernd Lenon perässä.

Bildin mukaan Bayern aikoo ostaa tammikuun siirtoikkunan aikana Lenon. Bayernin ykkösvahti Manuel Neuer on ollut oikeastaan koko alkukauden loukkaantuneena ja maalinsuulla on pelannut kakkosvahti Sven Ulreich. Neuerin odotetaan palaavan pelikuntoon vasta ensi vuoden puolella.

Leno-uutisointi on seuran mukaan täysin tuulesta temmattua.

– Bild-lehti väittää tuoreimmassa jutussaan, että Bayern München haluaa hankkia Bernd Lenon Bundesliigan kilpakumppanistaan Bayer Leverkusenista ’talvitauon aikana’. Tämä väite on vailla perustaa. Bayern München aikoo aloittaa oikeustoimet, seuran virallisessa tiedotteessa kerrottiin.

Bild-lehdellä on Saksassa varsin luotettava maine. Se on usein uutisoinut esimerkiksi Bayernin asioista ennen virallisia tiedotteita. Bild-lehti uutisoi muun muassa ensimmäisenä siitä, että uudeksi päävalmentajaksi Carlo Ancelottin tilalle tulisi Jupp Heynckes, joka piti myös paikkansa.

Lähde: getfootballnewsgermany.com