David Beckham vitsaili Sir Alex Fergusonin legendaarisesta kenkätapauksesta: ”Tajusin, kuinka tarkka hän on!”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen tähtipelaaja David Beckham selvensi World Aids Day -gaalassa hänen ja seuran entisen legendamanageri Sir Alex Fergusonin välienselvittelyä FA Cupin ottelussa Arsenalia vastaan vuonna 2003.

ManU oli juuri hävinnyt Arsenalille 0-2, ja Ferguson oli pukukopissa raivoissaan pelaajilleen, erityisesti Beckhamille, jonka ympärillä pyörivät jatkuvasti huhut siirrosta Real Madridiin.

Ferguson kertoi omaelämäkerrassaan, että pukukopin lattialla oli rivi kenkiä, johon hän oli potkaissut ja yksi kengistä oli lentänyt Beckhamia päähän. Englannin entinen maajoukkuepelaaja saikin iskusta haavan silmäkulmaansa ja suuttui Fergusonille.

Pian ottelun jälkeen tieto välikohtauksesta levisi lehtiin ja seuraavana kesänä Beckham lähti Madridiin.

Beckham myönsi gaalassa, että hän ja Ferguson ottivat useamminkin yhteen hänen 13 vuotena Manchester Unitedissa.

– Aina kun meillä oli peli Euroopassa, hän tuli kentälle ja rupesi ampumaan pilkkuja ja vapaapotkuja ja selitti meille kaikille, miten hyvä hän oli, kun pelasi itse. Hän kertoili, millaisia maaleja hän teki ja sellaista, sanoi Beckham Goalin mukaan.

– Kerran kun olin pelannut hieman huonosti Arsenalia vastaan, niin sain selville, kuinka hyvä hän todella oli.

– Hän tuli pukuhuoneeseen ja meillä oli pientä sanaharkkaa. Hän käveli minua kohti ja potkaisi lattialla olevaa vaatekasaa, josta lensi kenkä minua päin.

– Silloin tajusin, kuinka tarkka potku hänellä onkaan!