FF Jaro tiedottaa kotisivuillaan kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Jatkosopimuksen saivat joukkueen kapteeni Thomas Kula sekä maalivahti Emil Öhberg. Uutena miehenä Pietarsaareen muuttaa Kim Böling.

26-vuotias Kula pelasi lähes kaikki Jaron viime kauden peliminuutit ja kantoi käsivarressaan myös kapteenin nauhaa. Jo kuusi kautta Jarossa pelannut Kula teki keskikentältä joukkueelleen viisi maalia ja syötti neljä. Hänet valittiin myös Ykkösen elokuun kuukauden pelaajaksi.

– Henkilökohtaisella tasolla kunnianhimoni on korkealla. Haluan ottaa urallani seuraavan askeleen. Se tarkoittaa tietenkin sitä, että haluamme Jaron kanssa takaisin Veikkausliigaan, Kula kommentoi sopimustaan.

24-vuotias Emil Öhberg on Jaron oma kasvatti, joka toimi viime kaudella joukkueen ykkösvahtina. Öhberg pelasi 27 sarjaottelusta 23.

Uutena kasvona Jaron mukaan tulee närpiöläislähtönen Kim Böling, joka pelasi aikoinaan Jaron junioreissa. 25-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja vietti viime kauden uransa toisella rupeamalla Vaasan Palloseurassa, ja teki 16 ottelussa VPS:lle kaksi maalia.

Koko kolmikon sopimukset ovat yksivuotisia, mutta Kulan sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2019.