Joel Pohjanpalo lähtökuopissa? – ”Haluaisin pelata enemmän ja olen kertonut sen seuralle”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoi saksalaislehti Kickerin haastattelussa, että hänen aikansa Bundesliigan Bayer Leverkusenissa on tulossa mahdollisesti päätökseen.

Pohjanpalo, 23, on päässyt tällä kaudella kentälle virallisissa otteluissa vasta viisi kertaa. Peliminuutteja hänelle on kertynyt hieman yli sata, mutta maaleja on syntynyt jo kaksi.

– Tilanteeni ei ole ihanteellinen, minä en saa tarpeeksi peliaikaa. Haluaisin pelata enemmän ja olen sen kertonut seuralle. Olen myös kertonut, että meidän on tarkasteltava talvella, mitä teemme.

– Nyt keskityn täällä täysillä jouluun saakka, kunnes kaikki pelit on pelattu.

Pohjanpalo selvensi, että Leverkusenissa on tällä hetkellä kova kilpailu päällä, eikä edes uusi hyökkääjähankinta Lucas Alario pääse kentälle.

– Pelaamme vain yhdellä hyökkääjällä ja myös Lucas Alario istuu penkillä. Joukkue ei ole hävinnyt yhdeksään otteluun ja Kevin (Volland) hoitaa tonttinsa kärjessä hyvin.

– Pelaamme paremmin kuin viime kaudella. Olen siitä iloinen. Lisäksi Kevin on hyvä ystäväni ja hän teki juuri kauden yhdeksännen maalinsa. Se on erittäin hienoa, mutta tietysti minun on ajateltava omaa uraani.

– Mönchengladbachia vastaan pelattavan cupin ottelun (20. joulukuuta) jälkeen meidän on istuttava alas ja katsottava, miten edetään. Minun on saatava enemmän peliaikaa. Saksa ja Englanti – niistä löytyvät omat suosikkiliigani.


PÄIVÄN VIHJE: TOTTENHAM – LIVERPOOL

Syveneekö varjojen mailla taivaltavan Liverpoolin ahdinko Tottenhamin vieraana?