AS Roma harkitsee tekevänsä tammikuussa tarjouksen Real Madridin espanjalaisesta keskikenttäpelaajasta Dani Ceballosista, kertoo Football Espana.

Ceballos, 21, siirtyi Real Madridiin kesällä Real Betisistä, mutta elämä Espanjan pääkaupungissa ei ole lähtenyt odotetusti käyntiin. Ceballos on pelannut La Ligassa vasta viidessä ottelussa ja päässyt kaikissa kauden kilpailuissa avauskokoonpanoon yhteensä vain neljä kertaa, joista puolet Copa del Reyssa Fuenlabradaa vastaan.

Il Posticipon mukaan Roman urheilutoimenjohtaja Monchi, joka työskenteli Betisin paikalliskilpailija Sevillassa, on keskikenttäpelaajan iso fani.

Ceballos allekirjoitti Real Madridin kanssa viiden vuoden sopimuksen, johon sisältyy 500 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Hänet valittiin viime kesänä alle 21-vuotiaiden EM-turnauksen parhaaksi pelaajaksi.