Paikallislehti: Joel Pohjanpalo liian yksipuolinen HSV:lle – myös vanha HJK:n kiusaaja ehdolla seuraan

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo on tammikuun siirtoikkunan kuumin suomalaisnimi. ”Jolle” haluaa pelata, ja koska Bayer Leverkusenissa ei peliminuutteja tunnu heruvan, on mies ilmoittanut olevansa valmis maisemanvaihtoon.

Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään lainasiirtoa, ja huhuissa Pohjanpaloa on viety ainakin Kölniin ja Hannoveriin, sekä tuoreimpana Hamburger SV:hen. HSV:hen suomalaisen on yhdistänyt ainakin Sport Bild sekä Hampurin paikallislehti Hamburger Morgenpost.

Morgenpostin mukaan HSV etsii kuumeisesti siirtomarkkinoilta hyökkääjää. Mieluiten sellainen saisi löytyä jo ensi viikolla, kun joukkue lähtee Espanjaan viikon mittaiselle harjoitusleirille.

HSV teki syyskauden 17 sarjaottelussa vain 15 maalia, eikä yksikään joukkueen pelaajista ole pystynyt edes kolmeen osumaan. Tulivoimaa siis tarvitaan lisää, ja Morgenpostin mukaan ehdokkaita on ainakin kolme: Joel Pohjanpalo, saman seuran Admir Mehmedi sekä FC Astanan Patrick Twumasi.

Pohjanpalon siirtymistä HSV:hen lehti pitää kuitenkin epätodennäköisenä, sillä suomalainen on sen mukaan kärkimiehenä liian yksipuolinen. Haussa on monipuolisempi ja monikäyttöisempi hyökkääjä, ja siksi sveitsiläinen Mehmedi on ehdokaslistalla paalupaikalla.

Ghanalainen Twumasi on niin ikään monille suomalaisille tuttu nimi, sillä Twumasi loisti otteluparissa HJK:ta vastaan, kun Astana pudotti helsinkiläiset Mestarien liigan karsinnoista vuonna 2015. Twumasi on pelannut Astanassa jo neljällä kaudella ja nousi tänä vuonna myös Ghanan A-maajoukkueeseen.

Lue tästä ja tästä Pohjanpalon omia mietteitä siirtokuvioistaan Jollen Danger Zone -osiossamme.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.