Jollen Danger Zone: Siirtyykö Joel Pohjanpalo kevääksi Niklas Moisanderin seurakaveriksi?

SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo istui Sportti TV:n haastateltavaksi ennen tammikuun siirtoikkunan aukeamista. Bayer Leverkusenin hyökkääjä saattaa hyvinkin siirtyä tammikuussa lainalle toiseen bundesliigaseuraan.

Pohjanpalo kertoi aiemmassa Jollen Danger Zone -videossa siirtokuvioista, lue ja katso tästä linkistä. 

Pohjanpalo kertoi, että näillä näkymin todennäköisin vaihtoehto on siirtyä lainalle. Leverkusen ei halua päästää Pohjanpaloa käsistään, ellei siirtosumma nouse todella korkeaksi.

– Lähtökohtaisesti olisi tarkoitus jäädä Bundesliigaan pelaamaan. Silloin tammikuun siirtoikkunan aikaan yleensä ne heikommin pelanneet seurat ovat niitä parhaita vaihtoehtoja.

– (Werder) Bremen, FC Köln, Stuttgart ja keillä on ollut maalinteko-ongelmia ovat varmaankin sellaisia ensimmäisiä vaihtoehtoja, mihin voisi siirtyä pelaamaan, Pohjanpalo kertoo.

Werder Bremenissä pelaa myös Huuhkajista tuttu keskuspuolustaja Niklas Moisander, joka on kuulunut alkukaudella Bremenin luotettavimpiin pelaajiin.

Köln epätodennäköinen vaihtoehto

Lisäksi Pohjanpalo on yhdistetty siirtohuhuissa myös HSV:hen, lue lisää tästä. Vaihtoehdoista kuitenkin Köln tuottaa harmaita hiuksia Pohjanpalolle, koska se on muun muassa Leverkusenin ja Düsseldorfin kova kilpailija. Pohjanpalo pelasi 2. Bundesliigassa Düsseldorfin riveissä kausilla 2014-15 sekä 2015-16.

– Esimerkiksi Kölnin kanssa on se ongelma, että olen pelannut Düsseldorfissa aikaisemmin ja nyt Leverkusenissa. Siinä on aika iso viha fanien välillä. Se tuottaa aika paljon ongelmia ja näen sen todella epätodennäköisenä vaihtoehtona, Pohjanpalo arvioi.

Bundesliiga jatkuu Leverkusenin osalta 12. päivä tammikuuta, kun vastaan tulee kotikentällä Bayern München. Paljon saattaa tapahtua ennen sitä, mutta Pohjanpalo arvioi videolla, että ratkaisu siirron suhteen saattaa venyä tammikuun loppupuolelle.

– En näe mitenkään epätodennäköisenä, että esimerkiksi Bayernia vastaan pääsisin kentälle ja siinä maali, niin sitten se olisikin taas monimutkaisempi soppa, Pohjanpalo virnistää.

Katso video kokonaisuudessaan ylhäältä artikkelikuvan kohdalta. Ota myös seurantaan Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.