Bayer Leverkusenin suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalon tilanne on erittäin mielenkiintoinen, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Saksalainen Sport Bild nosti Pohjanpalon yhdeksi vaihtoehdoksi Hamburger SV:n hankintalistalle lainasopimuksella.

HSV on kärsinyt maalinteko-ongelmista tällä kaudella. HSV on tehnyt neljänneksi vähiten maaleja Bundesliigassa ja sarjasijoitus on talvitauolle mentäessä toiseksi viimeinen.

– Urheilullinen tilanteemme on tulenarka. Tavoitteemme saada huoleton kausi ei ole toteutunut, HSV:n urheilutoimenjohtaja Jens Todt sanoi Sport Bildille.

Pohjanpalon omalla palstalla (Jollen Danger Zone) hyökkääjä tulee videolla kertomaan lauantaina muutamia mahdollisia seuroja, joihin lainasopimus voisi syntyä. Selvää on kuitenkin se, että kiinnostusta on nimenomaan sarjataulukon häntäpään joukkueista.

Sport Bild nosti mahdollisiksi uusiksi lainapelaajiksi HSV:hen Leverkusenista Pohjanpalon sekä Admir Mehmedin. Lisäksi yksi vaihtoehto olisi Borussia Dortmundin Andre Schürrle.

– Toimimme ainoastaan, mikäli kokonaispaketti on hyvä. Eli mikäli urheilullinen hyöty sekä taloudellinen puoli ovat oikeassa suhteessa. Paniikkisiirtoja emme tule tekemään, Todt totesi.