Manchester City kävi hakemassa maukkaan 2-1-voiton Old Traffordilta sunnuntaina. Pelin jälkeen tunteet kuumenivat pukukoppikäytävällä.

Manchester Unitedin manageri José Mourinho oli lehtitietojen mukaan käynyt Cityn kopissa pyytämässä hieman kunnioitusta Unitedia kohtaan. Cityn pelaajat juhlivat railakkaasti derby-voittoa kuunnellen kovaan ääneen musiikkia ja juhlien ääneekkäästi. Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu kuvan alla.)

Tilanne kärjistyi nopeasti ja Cityn brasilialaismaalivahti Ederson ja Mourinho huusivat toisilleen kovaan ääneen portugaliksi. Lopulta tilanne meni käsirysyksi ja tiettävästi Mourinhon päälle olisi kaadettu maitoa ja vettä.

Lisäksi lähteet kertovat, että Mourinhoa olisi lyöty muovipullolla päähän. Guardiolan apuvalmentaja Mikel Artetan silmäkulma oli auennut ja siitä tuli verta. Silminnäkijöiden mukaan yksi käsirysyyn vahvasti osallistunut pelaaja oli United-hyökkääjä Romelu Lukaku.

Yhteenotosta saattaa olla luvassa myös pelikieltoja. Jos erotuomari Michael Oliver on nähnyt tapahtumat, hän kirjaa ne normaalisti raporttiinsa.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Mourinho syytti erotuomaria tappiosta. Mourinho vaati 79. minuutilla tapahtuneesta rikkeestä rangaistuspotkua. Mourinhon mukaan Nicolas Otamendi kaatoi Ander Herreran, mutta tapahtuneesta annettiin Herreralle varoitus sukeltamisesta.

– He ovat onnekkaita. Mielestäni kaikki (erotuomarin) päätökset suosivat heitä. Voimme puhua mistä tahansa, voimme puhua jalkapallon teoriasta, tilastoista, pallonhallinnasta, mutta kuten viime kaudella, se olisi ollut iso rankkari tärkeällä hetkellä, Mourinho purnasi.

Citylle voitto oli jo 14. peräkkäin ja samalla seura teki historiaa peräkkäisten voittojen määrässä. Pep Guardiola korosti sitä, että City oli selvästi parempi joukkue kentällä.

– Me voitimme, koska olimme parempia. Kaikilla osa-alueilla olimme parempia. En tiedä, mikä vastustajan pelisuunnitelma oli, mutta me tulimme tänne voittamaan, Guardiola laukoi.

Muokattu 11.12.2017 klo. 13.59: Korjattu Edersonin kansallisuus.

Lähde: Daily Mail