Juventus otti makoisan 1-0-voiton lauantaina AS Romasta Serie A:ssa. Roman keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan sai tylyn vastaanoton entiseltä valmentajaltaan.

Nainggolan yritti kätellä Juventuksen valmennusryhmään kuuluvaa Marco Landuccia, jonka kanssa Nainggolan työskenteli pelattuaan Cagliarissa.

– Halusin kätellä Landuccia, koska tein töitä hänen kanssa Cagliarissa ja välitän ihmisistä, jotka ovat auttaneet minua kehittymään urallani. Hän käski minun painua helvettiin. Ymmärrän, että päätösvihellyksen jälkeen on kireä tunnelma, mutta yritin vain kätellä häntä, mutta hän ei siihen vastannut, Nainggolan kertoi Premium Sportille.

Juventukselle voitto oli makoisa, sillä se nousi jo pisteen päähän sarjakärki Napolista. Roma on sarjassa neljäntenä, kuusi pistettä Juventusta perässä. Nainggolan tuki joukkuetoveri Patrick Schickia, jolla oli hyvä paikka ottelun lopussa.

– Hän oli hieman allapäin pukukopissa. Hän yrittää kaikkensa joukkueen eteen ja hänestä tuntui, että hänen olisi pitänyt tehdä maali lopussa. Hänellä on nyt vähän vaikeaa, mutta tulevaisuudessa hän varmasti auttaa meitä maaleillaan, Nainggolan sanoi.

Lähde: Calcio Mercato