Veikkausliigassa viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Rovaniemen Palloseura on käynnistänyt varsin räväkän ja innovatiivisen kampanjan uusien katsojien houkuttelemiseksi. RoPS myy kotisivuillaan kausikorttia ensi kauden kotiotteluihinsa todella edullisella 59 euron hinnalla.

Kausarihaasteessa luvattu 59€:n hinta toteutuu, mikäli seura vastaanottaa 3 000 sitovaa kausikorttivarausta. Kampanjan toteutumista helpottaa se, että kortti ei ole haltijakohtainen, vaan sen voi lainata myös kaverille, perheenjäsenelle tai vaikka työkaverille. Pukinkonttiin tai joulubonukseksi siis mitä houkuttelevin idea.

RoPS pelaa kaudella 2018 Veikkausliigassa 16 kotiottelua, joten yhden ottelun hinnaksi tulee kausikortilla alle 4 euroa. Yksittäisiin ottelulippuihin suhteutettuna koko kauden voi nähdä neljän ottelulipun hinnalla. Alennusta normaalihintaiseen kausikorttiin verrattuna kampanjakausarilla tulee vajaat 74 prosenttia.

Risto Niva

@RistoNiva
@ropsrovaniemi Kausareita myyty vuorokaudessa jo 500 kappaletta, hyvä alku mutta vielä 2500 kappaletta vähintään pitää myydä. Kaikki hankkimaan!!@Veikkausliiga

RoPS:n kotipelien yleisökeskiarvo kaudella 2017 oli 1 566 katsojaa/ottelu. Rovaniemen Keskuskentän yleisökapasiteetti on 2900 katsojaa.