Suomalaisveskarille luvassa mahdollisesti pelivuoro Englannissa – taustalla traaginen syy

© Kuva: Getty Images

Readingin kakkosveskari Anssi Jaakkola saattaa saada pelivuoron lauantaina, kun vastaan asettuu kotikentällä Burton Englannin Mestaruussarjassa (Championship). Syy peliajalle on kuitenkin ikävä.

Readingin ykkösveskari Vito Mannonen äiti nimittäin kuoli yllättäen viime viikolla ja Mannone on ollut perheensä luona Italiassa. Mannone palasi Englantiin keskiviikkona, mutta päävalmentaja Jaap Stam ei aio kiirehtiä pelaamisen kanssa.

– Aion puhua hänen kanssaan ja selvittää miten hän voi. Sen jälkeen teemme päätöksen pelaako hän lauantaina vai ei, Stam kertoi Reading Chronicle -lehdelle.

Jaakkola on tällä kaudella jäänyt vähälle vastuulle. Alla on vasta yksi ottelu Mestaruussarjassa, joka tuli Boltonia vastaan. Jaakkola pelasi 2-2-päättyneessä ottelussa hyvin ja otti tärkeitä koppeja ottelun lopussa, lue lisää tästä.