Suomalaisia jalkapalloilijoita ei euroturnausten pudotuspeleissä juuri nähdä.

Jasse Tuominen on tällä kaudella sinällään ollut ihan positiivinen tapaus. Maaliskuussa BATE Borisoviin siirtynyt hyökkääjä sai loppukaudesta ihan kohtuullisesti peliaikaa.

Vyölle tuli Valko-Venäjän mestaruus ja eilen 22-vuotias nuorukainen pääsi kentälle Eurooppa-liigan vieraspelissä Arsenalia vastaan (lue lisää tästä).

Nyt jäljellä on enää yksi Suomen kansalainen: Boris Rotenberg. 31-vuotias laitapakki nähdään Eurooppa-liigan pudotuspeleissä, sillä hänen edustamansa Moskovan Lokomotiv voitti oman lohkonsa.

Rotenberg pääsi eilen illalla pelaamaan viimeiset noin kymmenen minuuttia ottelussa Zliniä vastaan. Kovin paljon enempää Rotenberg ei ole vastuuta saanutkaan. Tältä kaudelta minuutteja on kuudesta ottelusta yhteensä 75, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Rotenbergilla on Suomen ja Venäjän kansalaisuudet. Hänet tunnetaan paremmin samannimisen isänsä poikana ja Roman Rotenbergin veljenä. Boris Rotenberg vanhempi on suurliikemies ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tuttuja. Niin ikään Suomen ja Venäjän kansalaisuudet omaava Boris Rotenberg vanhempi nimettiin talouspakotelistalle kesällä 2015.