Alfredo Morelos taas sankarina – Rangers-luotsi kommentoi siirtohuhuja: ”Valioliiga on iso palkinto”

© Kuva: Getty Images

HJK:sta Rangersiin viime kesänä siirtynyt kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos oli jälleen iskussa, kun Rangers kaatoi Aberdeen kotonaan maalein 2-0 keskiviikkoiltana. Rangers-luotsi Graeme Murty ei halua päästää irti kultakimpaleestaan.

Morelos teki Rangersin voittomaalin ensimmäisellä puoliajalla. Osuma oli siirtohuhuissa pyörivälle Morelosille jo kauden 13. Morelos johtaa sarjan maalipörssiä.

Morelos on kiinnostanut useita Englannin Mestaruussarjan joukkueita. Rangers asettikin Morelosille 11 miljoonan euron hintalapun. Ottelun jälkeen päävalmentaja Murty painotti sitä, että jos joku seura haluaa Morelosin, täytyy tarjouksen olla suuri.

– Ellei joku kävele sisään rahasäkillisen kanssa, hän on Rangersin pelaaja. Haluan pelaajia, joilla on pyrkimys päästä parempaan paikkaan (sarjaan), Murty kommentoi.

Murty tiedostaa sen, miten suuri merkitys pelaajalle pelaaminen esimerkiksi Valioliigassa olisi.

– Valioliigassa pelaaminen on iso palkinto. Voit turvata perheesi tulevaisuuden yhdellä siirrolla. Jos meillä on joku niin hyvä pelaaja päästäkseen sinne, se olisi upeaa meille, Murty sanoi.

Morelos siirtyi Rangersiin arviolta noin miljoonan euron siirtosummalla. Julkisuuteen ei ole kerrottu, onko HJK:lla jotain prosentteja myös Morelosin mahdollisesta seuraavasta siirrosta. Mikäli on, voi HJK:lle olla luvassa vielä melkoinen jättipotti myöhemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.