Neljä peliä putkeen ilman voittoa. Näin kehnosti Arsène Wengerin joukkue oli aloittanut kauden edellisen kerran vuonna 1995, eli siis ennen ranskalaisen liittymistä Arsenalin organisaatioon.

Tänään Arsenalin kurjuus sai kuitenkin jatkua, kun se hävisi Bournemouthille maalein 1-2 vieraissa. Tappio oli Arsenalille ensimmäinen joukkueiden kohtaamisissa, seitsemännessä ottelussa.

Arsenal

@Arsenal
We've arrived in Bournemouth and we'll have team news for you at 12.30pm (UK time)

#AFCBvAFC

Vielä toisen jakson puolivälissä kaikki näytti Arsenalin kannalta hyvältä. Laitapuolustaja Hector Bellerín oli vienyt Tykkimiehet 52. minuutilla johtoon Alex Iwobin millintarkasta pystysyötöstä.

Bournemouthin päät eivät kuitenkaan painuneet. Tasoitusmaali nähtiin 70. peliminuutilla ja voittomaali vain neljä minuuttia myöhemmin. 1-1 -maali oli hieno taidonnäyte Bournemouthin avainpelaajilta. Ryan Fraser lähetti oikealta laidalta täydellisen matalan keskityksen, ja Callum Wilson jatkoi pallon yhdellä kosketuksella Petr Cechin taakse. Toiseen maaliin Wilson merkittiin puolestaan syöttäjäksi, kun tämä pudotti pallon Jordon Ibelle.

SCOUTED

@scoutedftbl
Jordon Ibe (22) hadn't scored a Premier League goal for Bournemouth prior to today.

🍒 46 games
⚽ 0 goals

If you want to kick-start your season: play Arsenal.

Arsenalin kokoonpanosta olivat sivussa polvivaivainen Mesut Özil sekä kiihtyvien siirtohuhujen pyörteissä oleva Alexis Sánchez.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - Arsenal have lost the last three Premier League games that Alexis Sanchez hasn't played any part in - 0-1 at Stoke, 1-2 at Watford and today against Bournemouth 1-2. Missed.

Putoamistaistelussa oleva Bournemouth harppasi voittonsa myötä sarjataulukossa neljä sijaa ylöspäin sijalle 13. Arsenalin kamppailulle top 4 -paikoista tappio oli puolestaan kova kolaus.