Bayern Münchenin ja Saksan maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Bastian Schweinsteiger on saanut mielenkiintoisen tarjouksen saksalaiselta amatööriseuralta Buna Hallelta.

Bunan edustaja Sascha Gerber välitti tarjouksen Schweinsteigerille, 33, sosiaalisessa mediassa. Viime kaudella Major League Soccerin Chicago Firessa pelanneellle saksalaiselle luvattiin tarjouksessa muun muassa tontti kaupungin suosituimmalta asuinalueelta. Hänen vaimolleen, entiselle Ranskan avointen mestarille, Ana Ivanovićille luvattiin paikallisen tennisklubin elinikäinen jäsenyys, ja pariskunnalle luvattiin myös oma lapsenhoitaja.

Schweinsteigerin pää yritettiin saada kääntymään myös mainostamalla paikallista olut- ja suklaavalikoimaa.

– Me emme vielä ole Mestarien liigassa. Tie sinne on kivinen, mutta jos meillä on sinut tähtenämme, niin se ei ole mahdotonta. Kukaan ei voi voittaa jalkapallon jumalaa, kirjoitti Buna Halle Facebook-päivityksessään.

– Monet pelaajistamme ovat suuria fanejasi, ja he rakastaisivat lähteä tälle matkalle kanssasi. Ja älkäämme unohtako sosiaalista näkökulmaa. Harjoituksien ja otteluiden jälkeen voit ladata akkujasi meidän 20 erilaisella oluellamme.

– Voisimme ehkä nimetä stadionimme mukaasi.

Amatööriseura saattaa joutua houkuttelevasta tarjouksestaan huolimatta pettymään, sillä Chicago Firen toimitusjohtaja Nelson Rodriguez sanoi perjantaina, että he ovat pääsemässä Schweinsteigerin kanssa yhteisymmärrykseen pelaajan jatkosta seurassa.