Mestarien liigan lohkonsa jokseenkin yllättäen voittanut Besiktas joutui tammikuussa hyökkääjäostoksille, kun se kauppasi ykköstykkinsä Cenk Tosunin Evertoniin. Hyökkääjän etsintä päättyi viikonvaihteessa, kun haaviin tarttui 33-vuotias brasilialainen Vágner Love.

Kuten arvata saattaa, hyökkääjän nimi tarjoaa hyvän kasvupohjan monenlaisille hassutteluille. Näin humoristiseen ratkaisuun Besiktas päätyi Vágner Loven sopimuksesta tiedottaessaan:

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
📝 DEAL DONE: Beşiktaş announce the transfer of Vagner Love with a new video: "They say Love exists only in movies..." This is brilliant. 😂👏 (Source: @Besiktas)

Vágner Love siirtyy Besiktasiin saman sarjan Alanyasporista. Love teki joukkueelle tällä kaudella pelaamissaan 14 Turkin pääsarjaottelussa 10 maalia ja antoi kolme maalisyöttöä.

Parhaiten Vágner Love muistetaan Moskovan TsSKA:sta, jossa hän teki vuosina 2004-2013 244 ottelussa 120 maalia. Lisäksi hän on pelannut Kiinassa, Ranskassa ja kotimaasssaan Brasiliassa.

Brasilian A-maajoukkueessa Vágner Love on pelannut 25 ottelua. Hän oli mukana voittamassa vuoden 2004 ja vuoden 2007 Copa Américaa.

Besiktas kohtaa helmi-maaliskuussa Mestarien liigan neljännesvälierissä Bayern Münchenin.