Eintracht Frankfurtista kommentoitiin Hradeckyn tilannetta: ”Olemme valmiita aloittamaan keskustelut uudestaan”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradeckysta on tullut kuuma nimi jalkapallon siirtomarkkinoilla. Hradeckyn sopimus Eintracht Frankfurtin kanssa päättyy meneillään olevan kauden jälkeen, joten suomalainen saa neuvotella jo nyt vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta.

Seuranvaihto kesällä on erittäin todennäköinen skenaario. Silti Eintracht-leirissä puhallellaan yhä toivonkipinää henkiin Hradeckyn jäämisen suhteen. Siitäkin huolimatta, että kaikki jatkosopimusneuvottelut osoittautuivat viime kesänä tuloksettomiksi.

– Olemme luonnollisesti valmiita avaamaan keskustelut uudestaan ja sopimaan hänen kanssaan jatkosta. Siitä tulee kuitenkin melko vaikeaa. En halua sanoa toivotonta, mutta tunnemme problematiikan, Eintrachtin urheilujohtaja Bruno Hübner kommentoi Frankfurter Rundschaulle.

Hradecky on yhdistetty Benficaan, lue siirtohuhuista tästä linkistä.

– Hradecky kieltäytyi viime kesänä taloudellisessa mielessä aika isosta summasta, joten luulen, että hänellä ja hänen neuvonantajallaan, joka on hänen isänsä, on jo tiettyjä käsityksiä mielessään.

– Jos voimme kuitenkin muuttaa noita ennakkokäsityksiä meille suotujen mahdollisuuksien sisällä, olemme ensimmäisinä valmiita neuvottelupöytään.

Hradeckyn varaan Eintracht ei voi kuitenkaan ensi kauden joukkueen rakennuksessa juuri tällä hetkellä laskea, joten korvaajan etsintäkin on jo käynnissä.

– Hradeckyn tilanteesta riippumatta valmistaudumme jo kesään. Meillä on puoli vuotta aikaa, ja tarkkailemme ehdokkaitamme harjoituksissa ja otteluissa. Meillä on kolme nimeä mielessämme, Hübner paljastaa.

– Maalivahdin pelipaikka on erittäin tärkeä, ja olemme onnistuneet sillä saralla viimeiset kuusi vuotta todella hyvin Kevin Trappin ja Lukas Hradeckyn kanssa. (PSG:ssä pelaava) Trapp olisi tietysti toiveissamme. Hän on vähän väliä Frankfurtissa, mutta talouspuolen takia hänen hankintansa ei tule kyseeseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!