MTV Sport: Lukas Hradecky saattaa suunnata Portugalin suurseuraan

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurtin ja Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradeckyn sopimus on katkolla ensi kesänä. Huippumaalivahdin perässä on MTV Sportin saamien tietojen mukaan Benfica, joka oli kiinnostunut Hradeckysta jo viime kesänä.

Hradecky on pelannut upeasti tälläkin kaudella Eintrachtin maalinsuulla Bundesliigassa. Hiljattain tunnettu saksalaislehti Kicker valitsi Hradeckyn Bundesliigan toiseksi parhaaksi maalivahdiksi, lue lisää tästä.

MTV Sportin tietojen mukaan Hradeckyn agenttina työskentelevä isänsä Vladimir Hradecky neuvotteli Benfican kanssa jo viime kesänä sopimuksesta, mutta silloin siirto kariutui, kun Eintracht hylkäsi Benfican tarjoukset maalivahdista. Mikäli Eintracht haluaa Hradeckysta siirtokorvauksen, sen pitäisi myydä tähtivahtinsa tammikuun siirtoikkunassa. Näillä näkymin Hradecky ei ole kirjoittamassa seuran kanssa uutta jatkosopimusta.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Hradecky pelaa kauden loppuun Eintrachtissa, joka taistelee yhä tiukasti suorasta Mestarien liiga -paikasta. Myös MTV Sportin mukaan todennäköisin vaihtoehto siirrolle olisi ensi kesä, jolloin Hradecky voisi siirtyä ilmaisella siirrolla mihin tahansa seuraan, esimerkiksi Benficaan.

Lue MTV Sportin juttu aiheesta tästä linkistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.