Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Plymouthin puolustaja Ryan Edwards ei vähästä hetkahda. Edwardsille kerrottiin, että hän sairastaa kivessyöpää, mutta se ei estänyt pelaamasta.

Edwards kertoi julkisuuteen viime torstaina sairastavansa syöpää. Viime lauantain ottelusta Wigania vastaan Edwards oli jo katsomon puolella, mutta hän pelasi vielä sitä edellisen ottelun Doncasteria vastaan reilu viikko sitten ja teki vieläpä Plymouthin ainokaisen 1-1-tasapelissä.

– Tämä on vaikeaa aikaa hänelle. Hän on tiennyt siitä useamman viikon ajan ja hän on silti pelannut. Hän on osoittanut olevansa henkisesti vahva ja hän kyllä pääsee tästä yli.

– Se oli hänen päätöksensä (pelata). Uskon, että Ryan olisi pelannut kauden loppuun saakka, jos vain pystyisi, mutta valitettavasti se ei ole hänen päätöksensä, Plymouthin manageri Derek Adams sanoi BBC:n mukaan.

Lauantaina Edwards oli katsomossa ja sai kokea kotiyleisön tuen paikan päällä.

– Se osoitti, että jalkapalloileva maailma tulee aina yhteen tällaisissa tapauksissa. Tämä on todella huolehtivainen jalkapalloseura, joka tukee omiaan, Adams totesi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Plymouth Argyle FC

@Argyle
Home Park shows it’s #WithYouEddy - and Eddy’s with us! #pafc