Entinen huippuhyökkääjä väittää: ”Olisin nykyään 200 miljoonan euron arvoinen”

© Kuva: Getty Images

Kolumbian maajoukkueen entinen hyökkääjä Faustino Asprilla väittää, että hän olisi nykyajan siirtomarkkinoilla 200 miljoonan euron arvoinen pelaaja.

Asprilla, 48, muistetaan erityisesti Italian Serie A:sta ja Parmasta, jota hän edusti vuosina 1992-1996 ja 1998-1999. Hän pelasi urallaan myös Englannissa, Brasiliassa, Meksikossa, Chilessä, Argentiinassa ja kotimaassaan Kolumbiassa.

– Minkä arvoinen olisin nykyään? Yhtä arvokas kuin Neymar, 200 miljoonaa euroa. Ihan varmasti, sanoi Asprilla Tuttomercatowebin haastattelussa.

– Kun olin Parmassa, AC Milan teki minusta 20 miljoonan euron arvoisen tarjouksen, mutta Parma vastasi kieltävästi.

– He (Parma) olivat yksi maailman taloudellisesti vahvimmista seuroista eivätkä he myyneet parhaita pelaajiaan. Heidän ei tarvinnut.

Sittemmin Parma on ajautunut kahdesti konkurssiin. Nykyään se pelaa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Serie B:ssä. Asprilla toivoo yhä kaikkea hyvää entiselle seuralleen.

– Olen yhä yhteydessä seuran ihmisiin ja pidän itseni ajan tasalla heidän asioistaan. Olen onnellinen, että he ovat lähellä pääsyä Serie A:han. He tekevät hyvää työtä päästäkseen takaisin pääsarjaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille