Muun muassa Manchester Unitedissa ja Atlético Madridissa urallaan pelannut Uruguayn entinen maajoukkuehyökkääjä Diego Forlán, 38, siirtyy Hong Kongin pääsarjaan Kitchee SC:n riveihin.

Kitchee johtaa Hong Kongin sarjaa kolmen pisteen erolla Pegasusiin, kun kahdeksan kierrosta sarjaa on pelattu. Lisäksi Kitchee pelaa myös Aasian Mestarien liigassa.

Forlán pelasi viimeksi Intian pääsarjassa. Uruguayn entinen maalitykki on kierrellyt uran ehtoopuolella useassa eri maassa pelaamassa, Intian lisäksi muun muassa Brasiliassa ja Japanissa. Nyt uusi haaste löytyi Hong Kongista.

Hong Kongin pääsarjassa pelaa myös suomalainen hyökkääjä Aleksandr Kokko, joka on tuttu RoPS:n paidasta. Kokko saa Forlánista melko kovan kilpailijan sarjan maalikuinkuudesta, sillä entinen Atlético-hyökkääjä teki parhaalla kaudellaan La Ligassa peräti 27 osumaa. Kokko on tällä hetkellä kolmella maalillaan maalipörssin jaetulla yhdeksännellä sijalla.