© Kuva: Getty Images

Everton-manageri raivoissaan omiensa suorituksesta: ”Olen shokissa siitä, mitä näin”

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Everton oli täysi vastaantulija Tottenhamin vieraana lauantaina. Spurs pyöritteli helposti 4-0-voiton Evertonista Valioliigassa. Kesken kauden Evertonin peräsimeen hypännyt Sam Allardyce oli todella pettynyt omiensa suoritukseen.

– En voi ottaa pelistä mukaan mitään positiivista ja olen shokissa. Olen todellakin shokissa siitä, mitä näin, Allardyce totesi Talksportille ottelun jälkeen.

Everton oli todella haluton lauantaina. Allardycen mielestä Tottenhamin ensimmäinen maali olisi pitänyt tuomita paitsioksi, mutta se ei silti muuttanut isoa kuvaa.

– Olen todella tuohtunut ja pettynyt siihen, miten reagoimme 2-0-tappioasemaan. Meiltä puuttui kurinalaisuus ja taistelu päästä peliin mukaan. Se oli kaikista suurin pettymys.

Allardyce sai käännettyä Evertonin vaikean alkukauden noustuaan manageriksi, mutta nyt suunta on lähtenyt alaspäin. Everton on hävinnyt viimeiset kolme ottelua Valioliigassa ja edellinen voitto on vasta joulukuulta.

– On todella vaikea ymmärtää miksi, koska en ole nähnyt mitään tuollaista sinä aikana, kun olen ollut täällä. Ja aion tehdä kovasti töitä varmistaakseni, ettei tuollaista tapahdu enää, Allardyce painotti.

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!