Ex-pelaaja: Arsenalista löytyy jo Sánchezin ja Özilin tasoinen pelimies – ”Hänen ympärilleen on rakennettava”

© Kuva: Getty Images
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Arsenalin ex-pelaajan Martin Keownin mielestä Tykkimiesten seuraava joukkue kannattaa rakentaa Jack Wilsheren ympärille.

Viime kauden Bournemouthissa lainalla viettänyt Wilshere, 26, on tehnyt loistavan paluun Pohjois-Lontooseen. Hän on ilmoittanut haluavansa jatkaa Arsenalissa.

Nykyjoukkueen avainpelaajien Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin sopimukset sen sijaan ovat katkolla tämän kauden jälkeen, ja heidän odotetaan vaihtavan maisemaa.

– Tuntuu siltä kuin yksi aikakausi olisi loppumassa Arsenalissa, kun kaikki katselevat ovea. Jack Wilshere on tulevaisuus, Keown sanoo talkSPORTille.

– Hän on hohtava valo – tekemässä paluuta uralta, joka näytti olevan huipputasolla ohi. Hän on yhtä hyvä kuin nämä kaverit. Hän on pelaaja, jonka ympärille Arsène Wengerin on rakennettava, jos tämä voi luottaa häneen.

– Eräänä iltana (Chelseata vastaan) ymmärsin ensimmäisen kerran, kuinka hyvä pelaaja Özil on. Hän sitoutui kaikkeen, hän oli nopea, hän pelasi terävästi ja oli erilainen Özil. Hän on pidätellyt itseään. En halua häntä Arsenaliin, jos hän ei aio sitoutua jokaiseen otteluun.

Keownin mielestä Sánchez puolestaan näyttää siltä, että hän pakottaa seuran päästämään hänet muualle.

Lähde: London Evening Standard


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!