Arsenalin ex-pelaajan Martin Keownin mielestä Tykkimiesten seuraava joukkue kannattaa rakentaa Jack Wilsheren ympärille.

Viime kauden Bournemouthissa lainalla viettänyt Wilshere, 26, on tehnyt loistavan paluun Pohjois-Lontooseen. Hän on ilmoittanut haluavansa jatkaa Arsenalissa.

Nykyjoukkueen avainpelaajien Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin sopimukset sen sijaan ovat katkolla tämän kauden jälkeen, ja heidän odotetaan vaihtavan maisemaa.

– Tuntuu siltä kuin yksi aikakausi olisi loppumassa Arsenalissa, kun kaikki katselevat ovea. Jack Wilshere on tulevaisuus, Keown sanoo talkSPORTille.

– Hän on hohtava valo – tekemässä paluuta uralta, joka näytti olevan huipputasolla ohi. Hän on yhtä hyvä kuin nämä kaverit. Hän on pelaaja, jonka ympärille Arsène Wengerin on rakennettava, jos tämä voi luottaa häneen.

– Eräänä iltana (Chelseata vastaan) ymmärsin ensimmäisen kerran, kuinka hyvä pelaaja Özil on. Hän sitoutui kaikkeen, hän oli nopea, hän pelasi terävästi ja oli erilainen Özil. Hän on pidätellyt itseään. En halua häntä Arsenaliin, jos hän ei aio sitoutua jokaiseen otteluun.

Keownin mielestä Sánchez puolestaan näyttää siltä, että hän pakottaa seuran päästämään hänet muualle.

Lähde: London Evening Standard