FC Inter on tehnyt viime kaudella Ilvestä edustaneen puolustaja Teemu Penninkankaan kanssa vuoden sopimuksen. Seura tiedotti asiasta nettisivuillaan.

Penninkangas pelasi Ilveksessä viime kaudella ja sitä ennen hän edusti pitkään SJK:ta. 25-vuotias Penninkangas on noussut viime kausien aikana Veikkausliigan luotettavimpiin puolustajiin. Penninkangas etsi seuraa ulkomailta, mutta päätyi lopulta Interiin.

– Teemu on osoittanut jo kykynsä Veikkausliigassa. Vaikka hän on vielä melko nuori, on hänellä jo hyvin kokemusta Suomen pääsarjatason jalkapallosta. Hän tuo joukkueeseemme oman persoonansa lisäksi fyysistä vahvuutta ja teknistä taitoa, Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta sanoi seuran nettisivuilla.

Penninkangas on jo lauantaina joukkueen mukana, kun Inter kohtaa harjoitusottelussa ruotsalaisen AIK:n.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.