Iki-Barca Gerard Piqué sai jatkosopimuksen – ulosostohinta hulppeat puoli miljardia!

© Kuva: Getty Images

FC Barcelona sitoutti lokakuussa seuralegenda Andrés Iniestan Camp Noulle solmimalla tämän kanssa ”elinikäisen jatkosopimuksen”. Aivan samanlaista lappua ei ojennettu toppari Gerard Piquélle, mutta käytännössä torstaina julkistettu jatkosopimuskin likimain sellainen on.

Uusi sopimus pitää Piquén Barcelonassa kesään 2022, jolloin puolustajalla on ikävuosia mittarissa 35. Lisäksi sopimukseen kirjattiin hulppea 500 miljoonan euron ulosostopykälä. Vaikka siirtosummat ovatkin räjähtäneet käsiin, ei sellaista seuraa taida silti löytyä, joka maksaisi yli 30-vuotiaasta puolustajasta puolta miljardia seuraavan neljän vuoden sisällä. Ennemmin lentävät lehmätkin.

Piquétä voi hyvällä syyllä pitää iki-Barcana, sillä hän aloitti seurassa jo 10-vuotiaana vuonna 1997. Piqué kävi vuosina 2004-2008 varttumassa Manchester Unitedissa ja Real Zaragozassa, mutta palasi kotiin vuonna 2008, ja on sillä tiellä edelleen.

Sittemmin Piqué on pelannut Barcelonan väreissä 422 ottelua ja voittanut 25 erilaista palkintoa. Espanjan maajoukkueessa hän on pelannut 94 ottelua ja juhlinut kahden arvoturnauksen voittoa.

FC Barcelona on Piquén suvussa verissä, sillä jo toppari isoisä toimi seuran varapuheenjohtajana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.