Kaikkien aikojen tuomarisekoilu? – Oikeudenjakaja potkaisi pelaajaa ja ajoi sitten tämän ulos

Ranskan liigan myöhäisottelussa Nantes-PSG nähtiin sunnuntai-iltana hyvin erikoinen episodi. PSG:n 1-0 -vierasvoittoon päättynyt ottelu lähestyi jo loppuaan, kun kotijoukkue Nantes rakenteli nopeaa hyökkäystä. Mukaan hyökkäykseen kirmasi myös Nantesin brassitoppari Diego, jonka matka katkesi kuitenkin erotuomari Tony Chapronin leikattua tämän juoksulinjalle.

Kovalla vauhdilla edennyt Diego ei ehtinyt jarrutella, vaan kolasi vääjäämättä Chapronin nurin. Oikeudenjakajan kaaduttua nurmen pintaan tilanne sai kuitenkin vielä oudomman käänteen.

Chapronin seuraava temppu hätkähdytti varmasti sekä Diegoa että ottelua seurannutta yleisöä. Tuomari yritti ilmeisesti kampittaa Nantes-puolustajan ja potkaisi maassa maatessaan Diegoa sääreen.

Aivan kuin se ei olisi ollut vielä tarpeeksi outoa, sai Diego tuomarilta muistokseen muutakin kuin mustelman. Chapron nosti nimittäin taskustaan Diegolle tilanteesta varoituksen. Koska Diegoa oli varoitettu jo pelin 29. minuutilla, ei brasilialaisen auttanut muu kuin marssia kentältä suihkuun, Nantes-luotsin pyöritellessä kentän laidalla epäuskoisena päätään.

Vielä on epäselvää, tuleeko Chapron saamaan touhuistaan jonkinlaisen sanktion, mutta kyseenalaista mainetta mies on ainakin saanut jo roppakaupalla.

Videon tilanteesta voi katsoa Viasportin sivuilta tästä linkistä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!