KuPS teki nimekkään hankinnan puolustukseensa – ”Saanut toppariksi erittäin hyvän koulutuksen Ajaxin vuosinaan”

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

KuPS on hankkinut yksivuotisella sopimuksella keskuspuolustaja Henri Toivomäen. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

Toivomäki, 26, on ikäisekseen jo varsin kokenut pelaaja ulkomaita myöten. Viimeiset kaksi kautta Toivomäki edusti norjalaista Sarpsborg 08:a, mutta vastuu jäi varsinkin viime kaudella vähäiseksi. Toivomäki on pelannut FC Lahden paidassa Veikkausliigaa yli sadan ottelun verran.

– Päätin tulla takaisin Suomeen ja vaihtoehdoista valitsin mahdollisimman hyvän joukkueen ja ympäristön kokonaisuudessaan. Päätin tulla KuPS:iin ja tämä vaikuttaa tosi hyvältä vaihtoehdolta, Toivomäki perusteli seuran nettisivuilla.

KuPS menetti viime kaudella vahvasti pelanneen topparinsa Nikko Boxallin Tanskaan, joten Toivomäelle on luvassa KuPS-puolustuksessa iso rooli.

– Me etsimme ensisijaisesti puolustuslinjaan kotimaista pelaajaa johtavaan rooliin. Nuoreksi pelaajaksi Toivomäki on kokenut pelaaja, KuPS:n pelaajakoordinaattori Henri Määttä avasi.

Toivomäki on urallaan ehtinyt olla myös italialaisen Atalantan sekä Amsterdamin Ajaxin organisaatioissa.

– Toivomäki on nopea ja erittäin hyvä avaamaan peliä. Henkka on lisäksi monipuolinen pelaaja. Hän on pelannut viime kausina oikean laitapuolustajan paikalla, mutta me hankimme hänet toppariksi. Hän on saanut toppariksi erittäin hyvän koulutuksen Ajaxin vuosinaan.

– Hän tulee täyttämään Nikko Boxallin jättämän pelipaikan, mutta totta kai hän tarvittaessa pystyy pelaamaan myös laitapuolustajan paikalla tai jopa keskikentän keskustassa. Toppariosastollamme alkaa olla tunkua, mutta terve kilpailu vain nostaa tasoa sekä harjoituksissa että peleissä, päävalmentaja Jani Honkavaara kommentoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!