24-vuotiaasta Robin Lodista on tulossa tammikuun siirtoikkunan kiinnostavimpia suomalaisia. Huuhkajien keskikenttäpelaajan sopimus Panathinaikosin kanssa umpeutuu kesällä, ja talousvaikeuksiin ajautunut kreikkalaisseura lienee halukas myymään suomalaisten jo tässä kuussa kassavajetta paikatakseen.

Yhtenä eniten Lodin perässä olevista seuroista on jo aiemmin mainittu Valioliigaan nousua tavoitteleva Bristol City (uutinen). Paikallislehti Bristol Postin mukaan Cityä odottaa kuitenkin kova kilpailutilanne, sillä suomalaista havittelee myös ainakin kolme muuta seuraa, kolmesta eri maasta.

Lehti mainitsee Lodin haluavina seuroina nimeltä Kreikan Superliigan mestaruustaistelussa mukana olevan PAOK:in, belgialaisen Genkin, jossa pelaa myös Huuhkajien Jere Uronen sekä turkkilaisen Trabzonsporin.

[readmore from=Lod-Robin]

24-vuotias Robin Lod on ollut Panathinaikosin avauskokoonpanossa yhtä vaille kaikissa kauden sarjaotteluissa. Lodin tilastoihin on kirjattu yksi maali ja yksi maalisyöttö. 19 A-maaottelussaan hän on tehnyt kolme maalia.

Aiemmin kauden aikana Lodia on huhuttu myös Wolverhamptoniin, Standard Liégeen ja APOEL:iin.